+36 1 210 3500, +36 30 251 2228 1089 Budapest, Szenes Iván tér 10.
Facebook Youtube Instagram

ÚJ FEGYVER

ENGEDÉLYMENTES

HASZNÁLT FEGYVER

OUTLET TERMÉKEK

LŐSZER

HŐKAMERA

TÁVCSÖVEK

SZEM ÉS HALLÁSVÉDELEM

LÁMPÁK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

FEGYVERTOK

FEGYVER KIEGÉSZÍTŐ

FEGYVERALKATRÉSZ

ÖNVÉDELMI ESZKÖZÖK

SPORTLÖVÉSZET

FEGYVERÁPOLÁS

VADÁSZATSIG üvelykujj támasz pisztolyra!

Az alkatrész a SIG P320-as modellsor bármelyik pisztolyához használható. Az alkatrész a gyári SIG szét-összeszerelő karra épül, ahhoz lézerhegesztéssel hozzáépített. Vagy a fegyver saját alkatrészére építhető rá, vagy érdemes venni egy pótalkatrészt, amihez a hüvelykujj támaszt hozzáépítik, és így megmarad az eredeti alkatrész is.

Nyitva vagyunk mi is!
Szeretnénk jelezni felétek, hogy az ide vonatkozó kormányrendelet alapján nyitva vagyunk mi is! Kérjük vegyétek figyelembe, hogy üzletünkben továbbra is kötelező a védőmaszk és a kézfertőtlenítés!
A honlap fegyvereket tartalmaz!


Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!

A BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszeruen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 2008 évi. XLVIII tv. alapján).