+36 1 210 3500, +36 30 251 2228 1089 Budapest, Szenes Iván tér 10.
Facebook Youtube Instagram

FEGYVERJAVÍTÁS

Cégünk 1994-óta működik fegyverek és lőszerek kis és nagykereskedelmével. Ezalatt az idő alatt kialakításra került egy fegyver javító részleg is. A műhely az évek során folyamatos átalakuláson és bővítéseken esett át míg a mostani végleges formáját elnyerte.

 Fegyvermestereink javítási és gyártási tevékenységet a műhelyben található modern műszaki berendezések segítségével végzik. Folyamatos fejlesztés mellett biztosítani tudjuk vevőink részére egyedi munkák elvégzését is. Újabb és újabb technológiák megismerésével a piaci igények teljes körű kiszolgálását kívánjuk elérni.
 
Szolgáltatásunk díjszabása minden munkánál külön előzetes megállapodás alapján történik.

Műhely óradíjaink:

•    Fegyver javítás óradíja: 10.000 FT+ÁFA+Alkatrész (Minden megkezdett óra)
•    Fegyver Karbantartás, tisztítás: 10.000 FT+ÁFA
(Fegyver teljes szétszedése alkatrészeire, Ultrahangos tisztítás, kézzel történő teljes takarítás, minden alkatrész újra olajozása)
•    Fegyver állapotfelmérés, műhelyjegyzőkönyv: 20.000 FT+ÁFA/Fegyver
•    Fegyver lőtéren történő kipróbálása 20.000 FT+ÁFA/Óra+Lőszer
•    „A” Kategóriás Fegyverek javítás 20.000 FT+ÁFA/Óra+Alkatrész

Az árak tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.

Tibori Ádám
fegyvermester
+36 30 644 65 53
tiboria@frommerkft.hu


A honlap fegyvereket tartalmaz!


Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!

A BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszeruen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 2008 évi. XLVIII tv. alapján).