+36 1 210 3500, +36 30 251 2228 1089 Budapest, Szenes Iván tér 10.
Facebook Youtube Instagram

FROMMER FEGYVERBOLT


Cégünk a Frommer fegyverbolt 1994-óta változatlan formában foglalkozik fegyver és lőszer kereskedelemmel.

Fő üzleti érdekünk a hazai fegyveres piac teljes körű kiszolgálása. Folyamatosan fejlődő dinamikus cégként fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a munkánkkal. Mindvégig azon dolgozunk, hogy újabb és újabb gyártók termékeivel bővítsük a termékpalettánkat, és ezáltal megismertetni a hazai fegyverkedvelőket a legújabb külföldi trendekkel.


A nálunk vásárlókra barátunkként tekintünk.

Mottónk: Egy elégedett ügyfél egy újabb barát.    A honlap fegyvereket tartalmaz!


Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!

A BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszeruen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 2008 évi. XLVIII tv. alapján).