+36 1 210 3500, +36 30 251 2228 1089 Budapest, Szenes Iván tér 10.
Facebook Youtube Instagram

SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatásaink főképpen a leendő és meglévő ügyfeleinkkel történő személyes kapcsolaton alapul. Ezen elgondolás alapján elkezdtük versenyek támogatását személyes jelenlétünkkel. Rájöttünk arra, hogy csak itt lehetséges olyan kötetlen beszélgetést kialakítani, ami közelebb hoz a közös célunkhoz az ELÉGEDETTSÉGHEZ.

Széles körű kapcsolatrendszerünknek köszönhetően lehetőségünk van külföldről egyedi elképzeléseket is teljesíteni. Így kis túlzással mondhatjuk, hogy bárki álmát valóra váltjuk.
Az újdonsült fegyverkedvelőknek a legjobb tudásunk szerint adunk tanácsot a kezdeti nehézségekben. Fontos, hogy aki minket választ az elégedett legyen.  
A honlap fegyvereket tartalmaz!


Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!

A BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszeruen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 2008 évi. XLVIII tv. alapján).